Vehicle Manager, verkoop of verhuur van voertuigen

Vehicle manager is een Joomla extensie bedoeld voor de verkoop of verhuur van voertuigen: auto's, vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens, fietsen, motorfietsen, boten, jachten, campers bijvoorbeeld. Het kan ingezet worden voor 1 specifieke auto dealer of yacht makelaar, maar ook als portaal voor verschillende verkopers. ACL is hierbij vanzelfsprekend (iedere verkoper krijgt  een eigen gebied toegewezen met rechten om de inhoud te bewerken.

Het mooie van deze component is dat alle invoervelden (zoals specificaties van een voertuiig) kunnen worden toegevoegd in een consitente opmaak (aan te passen aan de wensen met css). Het beheer is snel onder de knie te krijgen. Voor auto's wordt een lange lijst meegeleverd die men kan gebruiken om merken en modellen te selecteren, maar handiger is om een eigen lijst samen te stellen. Zo kan men een website in richten voor fietsen, boten of yachten. Het toevoegen van extra of andere kenmerken is vrij eenvoudig.

ordasoftOrdasoft biedt soortgelijke extensies aan toegespitst  op de verkoop of verhuur van onroerende goederen, zoals de Real Estate Manager of de verkoop van boeken met de Book Library.

WebsiteMet heeft deze Joomla component geïnstalleerd, geconfigureerd en aangepast op https://www.heusdenyachts.nl/