HikaShop, webshop met het Joomla CMS

Best of both worlds, een professionele webshop samen met het meest veelzijdige open source CMS. Hikashop én Joomla gaan perfect samen. Online verkopen van producten of diensten is eenvoudig met deze gebruiksvriendelijke webwinkel. Er bestaan 3 verschillende licenties / versies: HikaShop Starter (gratis), HikaShop Essential (€ 49,95) en HikaShop Business (€ 99,90).  Ga naar de Nederlandstalige beschrijving van Hikashop , de verschillende versies en demo.

WebsiteMet installeert en configureert HikaShop in Joomla. Er is overleg over wat er allemaal in de webshop moet komen, op welke manier, er wordt een structuur categorie plan gemaakt. Van te voren moet duidelijk zijn wat de doelen zijn en daar is overleg voor nodig. Bij een webwinkel met weinig inhoud zal dit uiteraard veel sneller gaan dan bij een grote hoeveelheid producten of diensten. Het ontwerp komt ter sprake, een template keuze wordt gemaakt. Wellicht zijn er kleine aanpassingen nodig.

Een webshop start met een basis prijs van € 690,-. Hou er rekening mee dat de webshop dan nog niet is voorzien van de producten, diensten, structuur opbouw etc. Na overleg zal duidelijk worden hoeveel tijd er nodig is om de webshop op te bouwen en wat de kosten zijn. U krijgt na het gesprek een vrijblijvende offerte. Gemiddelde prijzen voor webwinkels liggen tussen de € 800 en € 1600,- Uiteraard zijn er webshops die duurder zijn dan het huis waarin u woont. Die webshops bouw ik niet en heeft een normale winkel ook niet nodig.

Bij een online webshop hoort ook de mogelijkheid om online te betalen voor klanten. Daar is een partij voor nodig zoals Mollie die een verbinding maakt met het betaalsysteem van je bank. Dan heb je nog allerlei betaalsystemen zoals paypal, ideal (meest gebruikt in Nederland) en tal van andere mogelijkheden. WebsiteMet gaat dit voor je regelen. Alles zal duidelijk worden bij het overleg en de opbouw van de webwinkel.

Meer webwinkels

Behalve HikaShop zijn er tal van andere webwinkels voor Joomla te krijgen: Op https://extensions.joomla.org/tags/shopping-cart/  worden ze genoemd. WebsiteMet heeft goede ervaring met Hikashop. De webwinkel extensies op de joomla.org website zijn allen getest veilig en betrouwbaar.